Afbeelding Chevrolet Corvette Z06
The new 2011 Chevrolet Corvette.

Corvette - een fantastische Amerikaanse sportauto die zich thuisvoelt in Europa

De Corvette heeft zijn legendarische naam te danken aan zijn agressieve, stoere uitstraling, zijn V8-kracht, zijn uitstekende wegligging en zijn ruime en tegelijkertijd intieme 2-persoons cockpit. In Europa is de all-American legende leverbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen – Grand Sport Coupé en Convertible, Z06 en de imponerende ZR1, als top-of-the-range. Tot de beschikbare technologieën die op de verschillende modellen leverbaar zijn, behoren carbon-keramische remmen, carbon carrosseriepanelen, elektronische launch control en veel meer. Iedere Corvette beschikt over een ongeëvenaard race-DNA. En iedere Corvette heeft wat nodig is om u de sensatie van uw leven te bezorgen.

De Corvette is exclusief verkrijgbaar bij

Corvette Grand Sport Coupé

De Corvette Grand Sport roept herinneringen op aan de dagen van de meedogenloze Corvette enduranceraces, toen topprestaties en efficiency de sleutels waren tot succes. Een bredere carrosserie maakt het gebruik van bredere banden mogelijk en levert daarmee een bijdrage aan een uitstekend rijgedrag. Maar naast de opwindende sportwagenprestaties die de 322 kW (437 pk) sterke V8 mogelijk maakt, gaat het bij deze auto ook om stijl.

Corvette Grand Sport Cabriolet

De Corvette Grand Sport Convertible heeft de onmiskenbare uitstraling van op de racerij gebaseerde prestaties. De Grand Sport heeft een breder postuur dan zelfs de C6 race-uitvoeringen, met uitgebouwde spatschermen, een hoge achterspoiler en luchtinlaten voor het koelen van de remmen. Welkom bij de openluchtsensatie met de Corvette Grand Sport Convertible.

Corvette Z06

De Corvette Z06 blijft verbazen op het gebied van vermogen, prestaties en efficiency in de wereld van sportauto's. Zijn adembenemende 377 kW (512 pk) sterke motor en de lichtgewicht carbon componenten maken de Z06 wendbaar en bliksemsnel. Vervolmaak de auto met het Z07 Ultimate Performance Package. Met dit pakket, bestaande uit lichtgewicht wielen, keramische remmen, Michelin Pilot Sports Cup-banden en extra lichtgewicht onderdelen, is de auto in staat een nog hogere topsnelheid te bereiken.

Corvette ZR1

Met de combinatie van topprestaties en een adembenemende circuittopsnelheid van 330 km/h is de Chevrolet Corvette ZR1 de krachtigste productie-Corvette die er ooit gebouwd is. De 6.2 liter LS9 V8 met drukvulling levert maar liefst 476 kW (647 pk) terwijl de launch control en het superieure tractiecontrolesysteem de Corvette ZR1 ongeëvenaarde acceleratie en rijeigenschappen geven. Luxueuze sportauto's staan hun mannetje.

Bouw uw eigen Corvette-motor

Z06 en ZR1 eigenaars hebben de mogelijkheid deel te nemen aan de Corvette Engine Build Experience. Elke LS7- en LS9-motor wordt met de hand opgebouwd door een ervaren vakman, van het begin tot het eind. Deelnemers aan het programma reizen naar het Performance Build Center van GM, in Wixom, Michigan en assembleren hun Corvette-motor onder leiding van een ervaren vakman. Dit programma is uniek in zijn soort en stelt eigenaren in staat een actieve rol te spelen bij de bouw van hun Corvette.

Vind uw Corvette-dealer.

Het aanbod op onze website geldt zolang de dealervoorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.
Alle links zijn externe en openen in een nieuw venster.