NCAP
 

De Chevrolet Captiva - Krachtiger. Praktischer. Functioneler.

De nieuwe Captiva is de familie-SUV die voor alles klaar staat. De scherpe lijnen, onderstreept door de nieuw ontworpen voor- en achterkant, stralen een tijdloze elegantie uit met precies voldoende kracht en doelbewustheid. Tevens is de auto bijzonder praktisch en veelzijdig: een 7-zits die klaar is voor het leven.

 

Krachtig en stijlvol

Onder de motorkap bevindt zich het krachtige vermogen dat zichtbaar wordt in het doelbewuste karakter van het uiterlijk ontwerp van de Captiva.

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

Bekijk deze video. Hier kunt u zien wat wij bedoelen met doelbewuste stijl. Let op de koplampen die u helemaal tot huis begeleiden en ook de LED-achterlampen die hier te zien zijn.

 

Zuiver rijplezier

Onder de scherp gelijnde motorkap zijn dire sterke motoren te vinden. Motoren die in combinatie met de zestraps handgeschakelde of automatische versnellingsbak een krachtig en soepel rijgedrag opleveren.

Benzinemotoren

De Captiva motoren zijn op diverse punten technisch verbeterd. Onder andere variabele kleptiming op de 2.4 liter ECOTEC benzinemotor met dubbele bovenliggende nokkenas. Deze zorgt mede voor een vermogen van 123 kW (167 pk) en een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 10,5 seconden.

Dieselmotor

De dieselmotor zal u evenmin teleurstellen. Onze 2,2 liter turbomotor is verkrijgbaar in 163 pk of 184 pk vermogen en heeft een start/stopsysteem met handschakeling. Een goed evenwicht tussen vermogen en benzineverbruik.

Transmissie en aandrijving

Of u nu de zestraps handgeschakelde of automatische versnellingsbak, voorwielaandrijving of inschakelbare vierwielaandrijving neemt, u zult merken dat het chassis van de Captiva afgesteld is op dynamisch rijden, verbeterd bochtenwerk en indrukwekkende wegligging, zodat u volledig kunt genieten van elke rit.

Vergelijk Captiva uitvoeringen en motoren

 

Een ruim interieur van hoogwaardige kwaliteit met slimme opbergmogelijkheden

De Captiva heeft drie rijen verstelbare stoelen waarmee men evengoed veel bagage kan vervoeren als dat er plaats is voor zeven passagiers. De zitplaatsen van de bestuurder en de passagier vóór zijn voorzien van dual zone airconditioning. Iedereen blijft lekker koel.

  • Ruime opbergmogelijkheden en slimme snufjes zorgen ervoor dat de Captiva net even anders is
  • De nieuwe Captiva heeft een sleutelloos startsysteem
  • Verwarmde zitplaatsen vóór en dual zone airconditioning
  • Hoogwaardige kwaliteit van de afwerking en bekleding
Zoom

Bekijk de afbeeldingen van het interieur van de Captiva om een algehele indruk te krijgen wat deze doelbewuste SUV allemaal in zijn mars heeft.

 

Veiligheidsvoorzieningen - nu met 5 sterren Euro NCAP

De Captiva is voorzien van zes airbags: twee voor-, en zij airbags voor de voorste rij en twee gordijn airbags voor de achterpassagiers. Driepunts veiligheidsgordels en ISOFIX bevestigingspunten op de buitenste achterstoelen zorgen ervoor dat jong en oud in veiligheid kunnen meerijden.

Om met een gerust gevoel van veiligheid te rijden, is het goed te weten dat Tractiecontrole u stabiel op de weg houdt, dat Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) over-, en onderstuur voorkomt en dat het Brake Assist System (rem-assistent) klaar staat om u te helpen bij een noodstop. Al deze veiligheidsvoorzieningen zijn standaard voor de Captiva.

Een andere veiligheidsprimeur voor de Captiva is de helling start assistent. Deze houdt de auto bij een helling van 3% of groter 1,5 seconden stil, nadat het rempedaal is losgelaten. Dit voorkomt terugrollen en maakt soepeler wegrijden voor u en uw passagiers mogelijk.

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Bergafwaarts rijden is ook makkelijker geworden dankzij het Descent Control System (helling afdalingsremregeling). Deze techniek vertraagt de Captiva automatisch als u een sterke afdaling neemt zodat u niet al te zwaar op het rempedaal hoeft te drukken.

 

Accessoires en aanpassen aan uw persoonlijke smaak

We hebben een uitgebreid aanbod aan accessoires ontwikkeld, zodat u het maximale uit uw Captiva kunt halen. Het aanbod omvat fietsendragers, skidragers, dakkoffers en nog veel meer. Voor wat betreft de veiligheid voor kinderen zijn er deze belangrijke zaken:

  • Kinderzitje "Duo Plus"
  • babyzitje "Baby Safe Plus"
  • ISOFIX-basis voor "Baby Safe Plus"

Maak kennis met meer fantastische Captiva-accessoires op deze site.

Neem voor meer informatie over andere fantastische Captiva accessoires contact op met uw Chevrolet-dealer.

Wat is de goede auto voor me? Vergelijk modellen
Alle links zijn externe en openen in een nieuw venster.