vanaf
												 € 39.995 
													vanaf
												 € 26.795

Onze beste 7-zitters

In 2012 biedt Chevrolet twee 7-zittermodellen aan met de nieuwste technologie, een fantastische look en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met hun fraaie exterieur zijn de Chevrolet Orlando-MPV en de Captiva-SUV gemaakt om op te vallen. En om er voor te zorgen dat u opvalt als u erin rondrijdt met maximaal zes medepassagiers, comfortabel, in stijl én energiezuinig.

De 7-zits Chevrolet Orlando

Een stoere en veelzijdige MPV met zeven stoelen.

  • Moderne, snelle look
  • Drie stoelenrijen in theateropstelling
  • Bagageruimte van 900 liter met neergeklapte 2e en 3e zitrij
vanaf€ 26.795

De 7-zits Chevrolet Captiva

Een stoere 7-zits gezins-SUV.

  • Complete serie modellen (twee- of vierwielaandrijving, benzine of diesel)
  • Airbags voor chauffeur en passagier voorin, zij-airbags en gordijnairbags
  • Tractiecontrole, ‘Descent Control System’ en ‘Hill Start Assist'
vanaf€ 39.995

Zeven flexibele zitplaatsen voldoen aan de steeds wisselende behoeften van het moderne gezin. Beide auto's kunnen in een paar seconden worden getransformeerd van een personenauto in compact transportvoertuig. Maar ook zonder dat is de laadruimte overvloedig, met slimme kleine opbergruimtes op de plekken waar u ze het best kunt gebruiken.

Veilig rijden met de 7-zits familie auto’s

Als u een gezin hebt, staat de veiligheid van uw passagiers en uzelf voorop. Onze 7-zitters hebben meerdere airbags, ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes en een extra veilige chassisstructuur, eigenschappen die uw gezinsleden optimaal beschermen.

Een groot aantal chauffeurshulpmiddelen helpen u om uw bestemming veilig te bereiken, zoals tractiecontrole, en voor de Captiva, het ‘Descent Control System’ (Helling Afdalingsremregeling) en de ‘Hill Start Assist’ (Helling Start Assistent).

Maar ook aan het rijplezier is gedacht. Beide 7-zitters bieden indrukwekkende besturingseigenschappen en een evenzo indrukwekkende rijervaring.

Alle links zijn externe en openen in een nieuw venster.